Yorkshire Terrier de Vanzare Timisoara

Caini de Vanzare, foarte mici ca talie si greutate din parinti deosebiti cu deparazitarile si vaccinarile la zi, cu microcip si pasaport international.

Scurta descriere a viitorului tau prieten:

Micutul Yorkshire va adora sa isi petreaca timpul alaturi de tine, sa te insoteasca peste tot, sa te faca mereu sa zambesti.  Te va impresiona prin firea calma si linistita, prin faptul ca nu are tendinta sa latre excesiv. De asemenea blanita lui stralucitoare si fina ca matasea iti va incanta privirea.

Avantaje:

Catelusii au varsta de doua luni in momentul livrarii, sunt in asteptarea unei familii iubitoare, pe care sa o rasplateasca cu toata dragostea pe care o au de oferit. Pentru a va putea bucura de un pui sanatos medicul nostru veterinar, supravegheaza atent periodic starea de sanatate a parintilor cat si a micutilor, de la nastere pana in momentul in care ajung in casa dumneavoastra. Daca esti din Timisoara si cauti un pui din rasa Yorkshire Terrier, va trebui sa ne suni pentru a verifica daca orasul tau face parte din localitatile in care asiguram transportul in mod gratuit.

Cum comand un catel de rasa in Timisoara:

Iti doresti sa cumperi un catel rasa Yorkshire Terrier de la noi ?

Nimic mai simplu!

In momentul in care ne suni vei fi informat de pretul catelului, de modalitatea de transport (daca Timisoara face parte din lista oraselor cu transport gratuit), de asemenea vei primi o oferta completa pe adresa ta de e-mail despre tot ce presupune achizitia unui Yorkshire Terrier. Vei fi primi sfaturi competente de la personalul nostru cu o bogata experienta in cresterea si ingrijirea animaler de companie, despre cum trebuie sa te pregatesti pentru a-l intampina pe noul membru al familiei tale.

Facilitati oferite pentru un catel Yorkshire Terrier de Vanzare Timisoara:
  1. Asigurare medicala de sanatate;
  2. Pasaport International;
  3. Microcip;
  4. Brosura cu alimentatia si vaccinarea corecta a catelului in format electronic;
  5. Transport Gratuit in majoritatea oraselor din tara;
  6. Proces verbal de predare primire; 
  7. Factura fiscala;
  8. Consiliere de Specialitate asigurata de catre Medicul Veterinar Bogdan Sintimbrean;
  9. Fiecare pui si parintii acestuia vor fi verificati atent de catre medicul veterinar;
  10. Va trimitem poze cu puii pe e-mail;

Daca sunteti din Timisoara si doriti mai multe detalii, va asteptam cu drag sa ne sunati:

uc:yorkshire terrier de vanzare in Timisoara, catei yorkshire terrier toy, vand yorkshire terrier in Timisoara, anunturi caini yorkshire terrier de vanzare Timisoara, pret caini;

Contactati-ne telefonic pentru o oferta de pret

Consilier Vanzari:

Dr. Vet. Bogdan Sintimbrean: 0733.121.226

E-mail: canisaro@gmail.com     

SC Canisa RO SRL / CUI: 30511481